STUDIO MALM ASIAKKAAN NÄKÖKULMASTA – JASMIN AHOKAS

Aloitimme koko käden tatuoinnin Kätlinin kanssa kesäkuussa 2018. Otin yhteyttä Studio Malmiin sähköpostitse ja Kätlin soitti minulle koskien ajanvarausta. Ensimmäinen positiivinen yllätys oli, että sain ajan nopeasti. Kätlin oli puhelimessa iloinen ystävällinen sekä neuvoi hyvin selkeästi kaiken oleellisen, mitä kaikkea on hyvä ottaa mukaan ja huomioon kun saapuu Suomesta Tallinnaan tatuoitavaksi.

Studiolle oli helppo mennä ja ilmapiiri oli hyvin ystävällinen ja lämmin koko henkilökunnan toimesta, tunsin itseni tervetulleeksi. Tatuointia tehdessä minusta pidettiin hyvää huolta, vointiani kyseltiin usein ja minulle haluttiin mahdollisimman mukava olo. Studion assistentti tarjoutui jopa hakemaan minulle syötävää ettei minun tarvitsisi itse lähteä kesken päivän. Henkilökunnan kanssa oli myös mukava jutustella aika kului todella nopeasti vaikka päivät olivat pitkiä.

Kätlin teki loistavaa työtä ammattitaidolla, olen erittäin tyytyväinen tatuointiini. Saapuessani Studio Malmiin minulla ei ollut mitään käsitystä minkälaista tatuointia olin menossa ottamaan. Kerroin tietenkin puhelimessa, mitä haluaisin, mutta Kätlin toteutti kädestäni täydellisen kokonaisuuden. Sleevestä tuli parempi mitä olisin voinut kuvitella! Sain selkeät jälkihoito-ohjeet lisäksi artistit olivat tavoitettavissa puhelimen päässä jos jokin asia askarrutti.

Kokonaisuudessaan Studio Malm oli siisti ja selkeä. Tatuoinneissa käytettiin laadukkaita värejä sekä kertakäyttöisiä neuloja . Pinnat sekä työvälineet olivat puhtaat ja suojattu asianmukaisesti. Työn jälki molemmilla artisteilla on loistavaa ja ehdottomasti jokaisen euron arvoinen! Ennen kaikkea se miten he ottivat huomioon asiakkaan yksilönä, muodostavat tähän oikean asiakassuhteen on jotain mitä ei rahalla voi saada. Kiitos ihanasta kokemuksesta en malta odottaa, että päästään aloittamaan uutta projektia.

Keywords: kukkatatuointi, tatuointi, tatuointitaiteilija, tatska, ruusutatuointi, hihatatuointi, tatuointistudio, realistinen tatuointi, laadukas tatuointi, paras tatuointi, hyvä tatuointi