LÄHIVAADE: KÄTLIN MALM

Lähivaade on blogipostituste minisari, mis toob teie ette tegusad inimesed, kes teevad Studio Malmist selle kõige ägedama tattoo shopi. Lähivaates küsitleme meie resident kunstnikke, külaliskunstnikke ja palju teisi, kes on andnud enda panuse, et meie pisike tattoo shop saaks uhkusega särada.

Sel korral intervjueerime Kätlin Malmi – Studio Malmi kaasasutaja, värvirealismi viljelev resident kunstnik ning meie stuudio päikesekiir.

Mis sulle kõige rohkem Studio Malmis töötamise juures meeldib?

Mitte kunagi ei ole tunnet, et ma tuleks tööle või et tegemist oleks kohustusega. Studio Malm on mu jaoks teine kodu. Ma olen alati õnnelik, kui siia tulla saan. Ainuüksi see mõte, et ma saan Studio Malmi tulla, paneb mu naeratama! 🙂

Mis teeb sind enda töö juures eriti õnnelikuks?

Mu töö pärliks on inimesed, kellega kohtuda saan. Ma armastan oma kliente, sest nad on põhjuseks, miks ma saan tegeleda tätoveerimisega, mis mulle väga südamelähedane on. Nad kõik on nii omapärased ning nad toovad väga palju rõõmu meie stuudiosse.

Paljud inimesed on väga närvis, kui nad tätoveeringut tegema tulevad. Kuidas sa neile tätoveerimise muretumaks teed?

Minu jaoks on ääretult tähtis, et kliendid end koduselt tunneksid, et nad saavad olla siin muretult, aega nautida NING naeru saatel ka ägeda tätoveeringu tehtud saaksid. Me oleme väga avameelsed inimesed, meile meeldib naljatleda Torsteniga ning koheselt “jää murda”, kui keegi Studio Malmi jala tõstab. Meie stuudios on väga kerge ja pingetevaba õhustik, kus kõik on õnnelikud.

Kas sa sooviksid ka meie lugejatele midagi öelda?

Ma olen väga tänulik kõigile klientidele ja külaliskunstnikele, kes on stuudios olnud või plaanivad meid külastada. Te olete meie elu teinud nii rõõmsaks ja säravaks. Tahame jätkata kihvtide tätoveeringute tegemist ning loodetavasti kohtame protsessi käigus veelgi enam ägedaid uusi inimesi Studio Malmis. 🙂