PALUU NORMAALIIN

Olemme todella iloisia voidessamme toivottaa kaikki tervetulleeksi takaisin muutaman kuukauden COVID-19-karanteenin jälkeen! 🙂

Heinä- ja elokuun päivämäärät ovat nyt avoinna uusien tatuointi aikojen varaamiselle värirealismiin erikoistuville tatuointi taiteilijoille, Kätlin ja Torsten Malmille, sekä neotraditionaaliseen tatuointityyliin erikoistuneelle Rednosedolphinille. Voit katsoa studiossamme tehtyjä tatuointeja myös Instagram-sivultamme.

Pidämme studiossamme hygieniaa aina tärkeimpinä prioriteetteina, ja toteutamme aina kaikki toimenpiteet huolella ja turvallisesti. Mikäli uusi ja laadukas tatuointi on suunnitelmissasi voit toteuttaa sen turvallisesti meidän studiossamme.

Aloitamme niin pian kuin mahdollista myös vierailevien artistien isännöimisen. Studiossamme on jo vieraillut useita mailman laajuisesti palkittuja artisteja ja uskomattomia taiteilijoita, ja he ovat tehneet upeita taideteoksia monessa eri tatuointi tyylissä heidän vieraillessaan meillä.

Tiedämme, että monet teistä ovat odottaneet kauan varatakseen tapaamisen
taiteilijoidemme kanssa.

Nyt teillä on siihen mahdollisuus! 🙂

Ajan varaamiseksi ota meihin yhteyttä sähköpostitse (booking@studiomalm.com), täytä lomake , tai etsi meidät joko Facebookista tai Instagramista.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *